web analytics

Üdvözöllek tenyészetünk weboldalán!

Nagy boldogság nekünk, hogy cicáink körében éljük mindennapjainkat. Én már kislány korom óta imádom őket. Akkoriban házi cicáink voltak, de az intelligenciájuk, kedvességük rabul ejtett. Volt cicám, aki reggel ovi előtt ébresztett, és volt amelyik elkísért egy darabig odafelé az úton. Sajnos viszont elég forgalmas helyen lakunk, így előbb-utóbb nagy bánatomra elvesztettem őket. Ezért határoztam el, hogy ha majd saját háztartást vezetek, benti cicáim lesznek.

A perzsa fajtára esett a választásom, számomra nem létezik szebb cica náluk.

Szeretném bemutatni nektek cicáinkat, akik velünk élnek, és ragaszkodásukkal, játékukkal, kedvességükkel teszik színesebbé minden napunkat. Cicáink Magyarországról, Algériából, Németországból és Belgiumból érkeztek hozzánk.

Sajnos a perzsa tenyésztők száma nagyon visszaesett Magyarországon, ezért a legtöbb cicát a tenyészetünkben külföldről kellett vásárolnunk.

Célunk,hogy egészséges, jól szocializált és szépséges cicákat adjunk a leendő gazdiknak, egy igazi családtagot, a cica személyében! Ezáltal pedig a perzsa mint fajta méltán legyen ismét közkedvelt.